A Vad hibiscus - feldob minden romantikus pillanatot vagy luxus partyt feldob eredetiségével és látványosságával
Halottál már a luxus kávéról, tudod a kopi luwak, amit a civetmacska ürülékéből készítenek? Kinek jött le ez, hogy pont abból készítsen egy kócos reggelen magának kávét? Vagy a véletlen műve ez a találmány, vagy nagyon görbe volt az előző éjszaka…
A következő a karácsonyi ajándék tippek közül szintén egy hasonló kísérlezetős buli eredménye lehet. A vadhibiszkusz virága került ugyanis véletlenül egy pohár pezsgőbe egy bulin, s mivel a vadhibiszkusz ehető, ezért bátran megkóstolták a gyönyörű "koktélt".
Wild Hibiscus Flowers in Syrup - Vadhibiszkusz virág szirupban nevet kapta a termék, amit egy Lee nevezetű ember szívesen tesztelt az éttermében vendégeivel közösen szigorúan azzal az egyetlen céllal, hogy tovább fejlessze ezt az egyedi ajándékot. Sikerült olyan természetes tartósítószert összeállítani - víz és nádcukor elegye - amelyben 24 hónapig teljesen friss marad a vadhibiszkusz, minden további mesterséges anyagtól mentesen.
A vadhibiscus virágot a szirupból a pezsgőspoharadba kell tenni, majd öntsd fel a kedvenc pezsgőddel. Ha édesszájú vagy, a szirupból is önthetsz hozzá. A gyöngyöző vad hibiscus virág különleges megjelenést biztosít pezsgődnek.
A vadhibiscus nemcsak szép, hanem ehető is: a virág finoman édes, málnás ízű.
kb. 10-11 db Vadhibiscus virág (hibiscus sabdariffa) egy üvegben